Naším hlavním cílem je vaše spokojenost.

Díky našim dlouholetým zkušenostem v oblasti cestovního ruchu jsme v roce 2009 založili My Mavitur v Turecku,  abychom nabízeli služby cestovním agenturám a jednotlivcům z celého světa, a zejména z České republiky.

Po obrovském zájmu českých zákazníků v posledních letech o jiné dovolenou jako; Plavby Schooner, Kempování nebo prázdniny věnované Outdoorovým aktivitám, rozhodli jsme se vytvořit cestovní web v češtině, abychom našim zákazníkům nabídli tyto služby jako české cestovní kanceláře.

Nabízíme originální a různé prázdniny v Turecku, Francii a Řecku a jeho ostrovech.

Pořádáme svátky pro jednotlivce, ale také pro skupiny a firmy.

Ať už pravidelné nebo propagační nabídky prostřednictvím našeho webu Mordra Plavba, nebo na míru šité svátky přizpůsobené podle vašich přání vytvořených našimi specialisty, vaše dovolená u nás, jsou příslibem originálních a úspěšných svátků.

Naším hlavním cílem je vaše spokojenost.

Dokonale známe místní prostředí zemí, kde trávíte dovolenou. Naši zkušení zástupci vám poskytnou potřebné služby s velkou profesionalitou. Poskytneme vám všechny informace dostupné při nákupu nabídky, popisy kvality a aktuální fotogalerii. Naše nabídky vytváříme tím, že se snažíme myslet na všechno.

Přejeme vám nezapomenutelnou dovolenou s Mordra Plavba.

Tým Mordra Plavba